OneCard Free Metal Card with ₹250

Amazon Valentines Week Special Quiz Answers

Amazon Play and Earn Valentines Week Specials Quiz Answers

Amazon is organizing Play and Earn Valentine’s Week Specials quizzes on daily basis on their application, where you can win Valentine’s Week Specials which can be redeemed to Amazon Vouchers. Amazon Quiz Answers, Amazon Quizzes, Amazon Funzone, Funzone Jackpot Quiz, Valentine’s Special Quiz, Valentines Week Specials, Win Prizes —  Hello guys, hope you are enjoying all out loot offers and tricks. We are providing you the correct answers of Play and Earn Valentine’s Week Specials Quiz of Amazon. The Valentine’s Week Specials will expire on 14th February 2024. We shall be updating all the daily quiz answers in this single post daily. So do bookmark this page on you browser so that you get all the correct answers and do participate in the quiz and win chances to win the exciting prizes.

Crownit Survey Loot – Earn FREE Paytm Cash

Rakuten Insight : Earn Rs.100 Paytm by filling short surveys [Verified]

Play Now – Open App

Jackpot – Earn upto Rs.50,000 – Valentines Week Specials

Q. Which gas do plants absorb from the atmosphere ?

Options
A) Oxygen
B) Nitrogen Dioxide
C) Carbon Dioxide
D) Sulphate

Answers — Carbon Dioxide [C]


Spin & Win – Valentine’s Day Specials – Win iPhone 15 – Rs.10,000

Q – Valentine’s day is celebrated on?

Ans — 14th February [A] ✅

This "Spin & Win" contest ("Contest") is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited ("Amazon"). Please read these terms and conditions ("T&Cs") before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use and Privacy Notice to which you agree by using the mobile application of www.amazon.in (hereinafter referred to as "Amazon.in"). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires "You" or "Your" shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

ELIGIBILITY:
You need to fulfill the following eligibility criteria to enter the Contest: (a) You should be an individual legal resident of the Republic of India; (b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in; (c) You have a billing address within the territory of India;(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest; (e) You should enter this Contest through the mobile application of www.amazon.in; and (f) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Employees of Amazon, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and Amazon's affiliates, advisors, and advertising / contest agencies are not eligible to enter the Contest.

Event Details :

This Contest will be available from 29th January 2024 from 12:00:00 AM (IST) to 14th February 2024 11:59:59 PM (IST) only ("Contest Period").

Prizes :

Under this Contest, to such number of winners as provided in the table below: "Win" Category 1. Rs.20 Amazon Pay Balance - 2500 prize(s) 2. Rs.10 Amazon Pay Balance - 4500 prize(s), "Chance to Win" Category 1. iPhone 15 - 1 prize(s) 2. Rs.10,000 Amazon Pay Balance - 1 prize(s) 3. Rs.100 Amazon Pay Balance - 100 prize(s) "Amazon Pay Balance" is a sum of all the balances associated with Amazon.in Gift Cards in your Amazon.in account.

WINNER ANNOUNCEMENT:
After Amazon confirms the winner/s, Amazon will contact each winner individually through email/SMS. Amazon will also post the winners names on www.amazon.in/winners of all ‘Chance to win’ winners by 29th February 2024


Spin & Win – Valentine’s Day Specials – Win Fossil Watch, Chocolates, etc

Q – What is the color for Valentine’s Day ?

Ans —  Red [C] ✅

Event Details :
This Contest will be available from 29th January 2024 from 12:00:00 AM (IST) to 14th February 2024 11:59:59 PM (IST) only ("Contest Period").

Prizes :

Under this Contest, to such number of winners as provided in the table below: "Win" Category 1. Rs.20 Amazon Pay Balance - 1000 prize(s) 2. Rs.10 Amazon Pay Balance - 2000 prize(s), "Chance to Win" Category 1. Fossil watch - 1 prize(s) 2. Ferrero rocher - 1 prize(s) 3. Rs.100 Amazon Pay Balance - 100 prize(s) "Amazon Pay Balance" is a sum of all the balances associated with Amazon.in Gift Cards in your Amazon.in account.

WINNER ANNOUNCEMENT:
After Amazon confirms the winner/s, Amazon will contact each winner individually through email/SMS. Amazon will also post the winners names on www.amazon.in/winners of all ‘Chance to win’ winners by 29th February 2024

 


Movie Quiz – Valentines Week Specials – Earn Rs.15,000

Q1 – In “Crazy Rich Asians”, where is Nick Young’s family from?

Ans —  Singapore [B] ✅

Q2 – What year was “Pretty Woman” released?

Ans —  1990 [D] ✅

Q3 – “27 Dresses” centers around a woman who has been a bridesmaid how many times?

Ans —  27 [C] ✅

Q4 – Which actress plays the lead character in “Legally Blonde”?

Ans — Reese Witherspoon [D] ✅

Q5 – In “The Notebook”, where do Allie and Noah first meet?

Ans — Carnival [B] ✅

Event Details :

  • This Contest will commence on 29th January, 2024 from 12:00:00 a.m. to 14th February, 2024 11:59:00 p.m. (IST) ("Contest Period")
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant(s) will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning Rs.15,000 as Amazon Pay Balance (hereinafter referred to as "Prize(s)").
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

PRIZES :
There are a total of 1 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be credited to the winner on or before 22nd February, 2024.

WINNER ANNOUNCEMENT :
After we confirm the winner/s, we will contact the winners individually through email/SMS. We will also post the winners names on this page by 15th February, 2024.

SPONSOR :
The sponsors of this Contest and the Prizes provided hereunder is by Amazon Seller Services Private Limited which has its registered office at 8th Floor, World Trade Centre, Brigade Gateway Complex, 26/1 Dr. Rajkumar Road, Malleshwaram, Bangalore – 560055. By participating in the Contest you acknowledge that the Contest is not sponsored in any manner by Apple Inc.



Fun Trivia Quiz – Valentines Week Specials – Earn Rs.15,000

Q1 – How many hearts does an octopus have?

Ans —  3 [B] ✅

Q2 – What is “Cynophobia”?

Ans —  Fear of dogs [B] ✅

Q3 – In what type of matter are atoms most tightly packed?

Ans —  Solid [C] ✅

Q4 – Which Disney Princess talks to the Seven Dwarfs?

Ans — Snow White [B] ✅

Q5 – Which animal can be seen on the Porsche logo?

Ans — Horse [B] ✅

This "Fun Trivia Quiz"("Contest") is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited ("Brand") and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited ("ASSPL"/ "Amazon").

Event Details :

  • This Contest will commence on 29th January, 2024 from 12:00:00 a.m. to 14th February, 2024 11:59:00 p.m. (IST) ("Contest Period")
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant(s) will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning Rs.15,000 as Amazon Pay Balance (hereinafter referred to as "Prize(s)").
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

PRIZES :
There are a total of 1 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be credited to the winner on or before 22nd February, 2024.

WINNER ANNOUNCEMENT :
After we confirm the winner/s, we will contact the winners individually through email/SMS. We will also post the winners names on this page by 15th February, 2024.

SPONSOR :
The sponsors of this Contest and the Prizes provided hereunder is by Amazon Seller Services Private Limited which has its registered office at 8th Floor, World Trade Centre, Brigade Gateway Complex, 26/1 Dr. Rajkumar Road, Malleshwaram, Bangalore – 560055. By participating in the Contest you acknowledge that the Contest is not sponsored in any manner by Apple Inc.


 

 


Play and Win Other Quizzes 

Join & Share TG Channel 🤝

Join our Telegram Channel | Tech-Win




Also Play Other Quizzes on Amazon :

CLICK HERE TO VIEW 


How To Play Daily Amazon Quiz Of The Day Answers 

If you are looking to play Amazon Quiz of the Day, you are at the right place. I will guide you through how you can play the Amazon Quiz. To play the Amazon Quiz either you have to install an amazon app on your smartphone or visit amazon mobile website. Log in with your amazon account. Search for quiz or FunZone in the search bar and then you enter the fun zone area where you can see all the running quizzes on the platform. Pick any one of them as per your interest and start answering the questions. That’s how you can play amazon quiz.

  1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.
  2. Open & Sign In To The Amazon App.
  3. Swipe left the menu pane >> Choose Programs & Features >> Funzone >> Choose the quiz you want to play
  4. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

Where to find Amazon Quiz Correct Answers ? :

The best way to find today’s amazon quiz answers is to keep visiting our site daily. We update answers of amazon daily quiz as well as special quizzes faster than all other sites providing answers to the quizzes. You can rely on our answers and trust us.




 

Tip to Win in the Quiz :

There is no such formula by following that you can win quiz answers. You will have to keep trying your luck by playing the quiz daily. The most important tip I will give to all of you before you start playing the quiz.

amazon Valentine’s Week Specials quiz

Visit this page so you can get all the correct answers and no mistake is done in giving the answers. In this way, you are increasing your chances to win quiz answers.


Conclusion :

We hope you understood how to play the quizzes, if not do feel free to comment below. By participating in the quizzes, you will win prizes. Do not forget to share winning screenshot to us so that we can post your winnings on your behalf. This will bring happiness to us too.
Lastly, do keep visiting NvTechMania.com for regular offers, deals and tricks.

 


Share this :

Leave a Comment