OneCard Free Metal Card with ₹250

CoinMarketCap SXP Learn and Earn Quiz Answers

CoinMarketCap SXP Learn And Earn Answers – Earn 13.9 Solar SXP Token

CoinMarketCap SXP Learn And Earn Answers, SXP Learn And Earn Answers, CoinMarketCap Solar Learn And Earn Answers Hello guys how are all ? Hope you are enjoying all the offers of Crypto. We are here with a new offer and a quiz platform called CoinMarketCap, where you can take part in the quiz of SXP Learn and Earn Platform and earn 13.9 Solar SXP Token for Free. The Solar (SXP) “Learn & Earn” Campaign’s reward pool is 69,541 Solar (SXP) tokens, worth $100,000.

CoinMarketCap SXP Learn and Earn

CoinMarketCap users can learn about Solar (SXP) and take a short quiz to get rewarded! The Solar (SXP) reward tokens will be distributed randomly among the users who complete the quiz successfully before the campaign concludes. The Solar (SXP) “Learn & Earn” Campaign will run from 2022.04.07 (12:00 PM UTC) to 2022.04.20 (23:59:59 PM UTC). Make sure to take the following lesson to complete the quiz !

CoinMarketCap Learn and Earn Details :

Contest Details Benefits Details
Name CoinMarketCap SXP Learn and Earn
Total Prize Pool 69,541 Solar
Users can earn 13.9 Solar
Extra Rewards 50 Diamonds
Duration 2022.04.07 to 2022.04.20

 



How to get Enrolled in the CoinMarketCap Learn and Earn :

  1. Firstly create your account in CoinMarketCap — CLICK HERE.
  2. Enter your email and verify it.
  3. For this you have to be an user of Binance — Join Binance
  4. After joining, Open the binance app and open Profile section and copy your User ID.
  5. Login your CoinMarketCap account and choose Menu
  6. Open Watchlish >> My First Watchlist >> Add Coins
    CoinMarketCap SXP Learn And Earn Quiz Answers watchlist
  7. Search for SXP and add it
    CoinMarketCap SXP Learn And Earn Quiz Answers SXP
  8. Tap on three dots near the Share button
    CoinMarketCap SXP Learn And Earn Quiz Answers Menu
  9. Add Solar(SXP) in Public URL | Make it Public and copy your link to start the quiz
    CoinMarketCap SXP Learn And Earn Quiz Answers Public
  10. Now Visit the CoinMarketCap Quiz Link — CLICK HERE.
    Learn and Earn SXP Quiz
  11. Click on Start button to start the Quiz.
    CoinMarketCap SXP Learn And Earn Quiz Answers 1
  12. Complete the captcha to start the quiz.
  13. Now enter you registered email linked with CoinMarketCap.
    CoinMarketCap SXP Learn And Earn Quiz Answers email
  14. Enter your Binance ID.
    CoinMarketCap SXP Learn And Earn Quiz Answers binance
  15. Proceed with the simple quiz and answering the questions correctly. [Answers are given below]

CoinMarketCap SXP Learn and Earn Answers – 7 April 2022



1. Solar’s governance is set up as:

Ans — A fully decentralized autonomous organization (DAO)

2.  What innovations will Solar support within its ecosystem?

Ans — All Of The Above

3. How are node operators chosen?

Ans — Based on votes by coin holders

4. What is the native coin of the Solar network?

Ans — SXP

5. What happens to transaction fees?

Ans —   90% fees are burned. The remaining 10% is earned by node operators.

6.  How does Solar help to ensure a sustainable blockchain future?

Ans — Solar uses a highly energy-efficient consensus mechenism for its own blockchain & native coin.

7. Solar’s platform is

Ans — Open Source On GitHub

8. What is a delegate?

Ans — All Of The Above


Also Check out

Share this :

Leave a Comment