OneCard Free Metal Card with ₹250

Amazon Play and Earn FZ Coins Quiz – 18 January 2023

Amazon Play and Earn FZ Coins Quiz Answers

Amazon is organizing Play and Earn FZ Coins quizzes on daily basis on their application, where you can win FZ coins which can be redeemed to Amazon Vouchers. Amazon Quiz Answers, Amazon Quizzes, Amazon Funzone, Funzone Jackpot Quiz, FZ Coins, Win Prizes —  Hello guys, hope you are enjoying all out loot offers and tricks. We are providing you the correct answers of Play and Earn FZ Coins Quiz of Amazon. The FZ Coins will expire on 31st January 2023. We shall be updating all the daily quiz answers in this single post daily. So do bookmark this page on you browser so that you get all the correct answers and do participate in the quiz and win chances to win the exciting prizes.

Crownit Survey Loot – Earn FREE Paytm Cash

Rakuten Insight : Earn Rs.100 Paytm by filling short surveys [Verified]

Play Now – Open App

Daily Jackpot – Earn upto 30 FZ Coins

Q. Name the biggest continent in the world ?

Options
A) Asia
B) Africa
C) Europe
D) Antartica

Answers — Asia 


Daily Quiz – Earn 10 FZ Coins

Q1 – Plants need which gas to perform photosynthesis?

Ans — Carbon dioxide [B] ✅

Q2 – What is the young one of a cow called?

Ans —  Calf [C] ✅

Q3 – What is the name of Molten Rocks Erupted by a Volcano?

Ans —  Lava [B] ✅

Q4 – Who wrote the book India Wins Freedom?

Ans — Abul Kalam Azad [D] ✅

Q5 – Upanishads are books on?

Ans — Philosophy [A] ✅




 

Weekly Jackpot Quiz Answers — Earn upto 50 FZ Coins |15 – 21 January 2023

Q. How many sides are there in a circle ?

Options
A) 0
B) 2
C) 3
D) 5

Answers — 0 [A]

Weekly Quiz Answers – Earn 15 FZ Coins

Q1. Which animal is known as the “Ship of the Desert”?
Ans — Camel [C] ✅

Q2. How many vowels are there in the English alphabet?
Ans — 5 [B] ✅

Q3. Name the planet known as the Red Planet?
Ans — Mars [D] ✅

Q4. Name the place known as the Roof of the World?
Ans — Tibet [B] ✅

Q5. Who invented Radio?
Ans — Guglielmo Marconi [A] ✅


Play and Win Other Quizzes 

Join & Share TG Channel 🤝

Join our Telegram Channel | Tech-Win




Also Play Other Quizzes on Amazon :

CLICK HERE TO VIEW 


How To Play Daily Amazon Quiz Of The Day Answers 

If you are looking to play Amazon Quiz of the Day, you are at the right place. I will guide you through how you can play the Amazon Quiz. To play the Amazon Quiz either you have to install an amazon app on your smartphone or visit amazon mobile website. Log in with your amazon account. Search for quiz or FunZone in the search bar and then you enter the fun zone area where you can see all the running quizzes on the platform. Pick any one of them as per your interest and start answering the questions. That’s how you can play amazon quiz.

  1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.
  2. Open & Sign In To The Amazon App.
  3. Swipe left the menu pane >> Choose Programs & Features >> Funzone >> Choose the quiz you want to play
  4. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

Where to find Amazon Quiz Correct Answers ? :

The best way to find today’s amazon quiz answers is to keep visiting our site daily. We update answers of amazon daily quiz as well as special quizzes faster than all other sites providing answers to the quizzes. You can rely on our answers and trust us.




 

Tip to Win in the Quiz :

There is no such formula by following that you can win quiz answers. You will have to keep trying your luck by playing the quiz daily. The most important tip I will give to all of you before you start playing the quiz.

amazon fz coins quiz

Visit this page so you can get all the correct answers and no mistake is done in giving the answers. In this way, you are increasing your chances to win quiz answers.


Conclusion :

We hope you understood how to play the quizzes, if not do feel free to comment below. By participating in the quizzes, you will win prizes. Do not forget to share winning screenshot to us so that we can post your winnings on your behalf. This will bring happiness to us too.
Lastly, do keep visiting NvTechMania.com for regular offers, deals and tricks.

 


Share this :

Leave a Comment